+31 (0)517394342

Appartement Andringa

Het sfeervol ingerichte appartement Andringa beschikt over een woonruimte, aparte slaapkamer en eigen badkamer. De woonruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte en volledig ingerichte keuken met onder andere een koelkast, magnetron en kookplaat.

Ook is hier een traditionele bedstee met twijfelaar (200 cm lang/120 cm breed). In de aparte slaapkamer vindt u twee heerlijk liggende éénpersoons boxsprings. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet. Dit appartement is volledig aangepast voor minder validen.

Prijs per nacht: € 75,00

10% korting bij een verblijf langer dan 3 nachten. Prijs blijft hetzelfde voor zowel 2 a 3 personen. Bedlinnen en hand- en keukendoeken zijn aanwezig.

Appartement Wassenaar

Het sfeervol ingerichte appartement Wassenaar beschikt over een woonruimte, aparte slaapkamer en eigen badkamer. De woonruimte bestaat uit een eet- en zitgedeelte en volledig ingerichte keuken met onder andere een koelkast, magnetron en kookplaat.

Ook is hier een traditionele bedstee met twijfelaar (200 cm lang/120 cm breed). In de aparte slaapkamer vindt u twee heerlijk liggende éénpersoons boxsprings. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Prijs per nacht: € 75,00

10% korting bij een verblijf langer dan 3 nachten. Prijs blijft hetzelfde voor zowel 2 a 3 personen. Bedlinnen en hand- en keukendoeken zijn aanwezig.

Appartement Rinsma

Rinsma is een appartement met een gecombineerde zit-/slaapkamer met twee heerlijk liggende éénpersoons boxsprings (200 cm lang/90 cm breed), een tafeltje met twee comfortabele stoelen, een hoge tafel met twee stoelen en een tv.

De compacte keuken beschikt over een koelkast, oven en koffie- en theefaciliteiten (koffie en thee is aanwezig). De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en toilet.

Prijs per nacht

2 personen: € 65,00
1 persoon: € 45,00

10% korting bij een verblijf langer dan 3 nachten. Bedlinnen en hand- en keukendoeken zijn aanwezig.