+31 (0)623287256

ACTIEF/SPORTIEF

Stadswandeling door Franeker

Onder begeleiding van een ervaren stadsgids wandelt u door het historische stadscentrum van Franeker langs alle bezienswaardigheden.

Theater de Koornbeurs

In het theater van Franeker worden wekelijks verschillende voorstellingen gegeven. Bijzonder aan de Koornbeurs zijn de nog steeds aanwezige restanten van de stins Klein Botnia die hier vroeger gestaan heeft.

 

Nauta’s botenverhuur

Bij een bezoek aan Friesland mag een boottocht niet ontbreken. Vaar langs mooie landschappen en leg aan in de gezellige binnenstad van Franeker, Harlingen of Leeuwarden.

 

Zwembad Bloemketerp

In het binnenzwembad van Franeker vindt u een 25 meter bad, een recreatiebad, een glijbaan en bubbelbad.

 

Bowlingcentrum Bloemketerp

Het bowlingcentrum van Bloemketerp beschikt over 6 volautomatische bowlingbanen. Voor de kinderen is er discobowlen op woensdag, vrijdag en zaterdag.

 

Leeuwarder Golfclub

Of u nu ervaren of beginnend golfer bent, de 18-holes golfbaan in Leeuwarden is absoluut een bezoek waard. De Leeuwarder Golfclub is een gastvrije vereniging, gevestigd in de mooie natuurrijke omgeving: de Groene Ster.

 

Een dagje eiland hoppen

Altijd al eens een bezoekje willen brengen aan één van de Waddeneilanden? Vanuit Harlingen neemt u de veerboot naar Terschelling of Vlieland. Geniet hier van het heerlijke eilandleven. Een beleving op zich.

 

Zeehondentocht

In de Waddenzee vindt u tal van zeehonden. U vertrekt met een boot vanuit de haven van Harlingen voor een tocht over de Waddenzee naar de zeehondenbank.