+31 (0)623287256

KINDEREN

Indoor speelparadijs Monkeytown

Bij indoor speelparadijs Monkeytown in Leeuwarden kan uw kind al zijn of haar energie kwijt. De speelactiviteiten zijn met name geschikt voor kinderen in de leeftijd van 2 – 10 jaar. Er zijn veel speeltoestellen zoals ballenbakken, springkussens, glijbanen, klimtoestellen, trampolines en een treintje die een rondje boven al deze toestellen maakt. Ook behoort lasergamen tot de mogelijkheid.

 

Aeolus Sexbierum

Aeolus is een avontuurlijk ontdekkingscentrum. Bij Aeolus kan ieder kind zich helemaal uitleven. De kinderen van 1 t/m 14 jaar kunnen rennen, springen, klimmen en er is heel veel om te ontdekken. Ook voor de volwassenen is het ontdekkingscentrum een leuke ervaring!

 

Aqua Zoo Friesland

De waterrijke dierenwereld van Aqua Zoo Friesland; wat een belevenis! Ontmoet zeeberen, zeehonden, pinguïns, wallabies, flamingo’s, dwergotters, ocelotten, bevers en pelikanen en kom oog in oog te staan met ringstaartmaki’s en rode vari’s op het lemureneiland. Voor de kinderen is er ook van alles te beleven in het park! Kom ravotten in de speeltuin, dieren knuffelen in de kinderboerderij en een spannende Zoo Quest maken langs de bewoners van het park. Ontmoet tijdens de Zoo Times bijzondere dieren waar allerlei interessante informatie over wordt verteld

 

Kinderboerderij

Bij de Kinderboerderij in Leeuwarden kunnen u en uw kinderen alle boerderijdieren en zelfs een aantal exotische dieren bewonderen. De kinderen mogen, onder toezicht, de dieren voeren en een ponyritje maken. Naast de vele dieren is er ook volop speelplezier in de speeltuin. De boerderij fungeert als restaurant. Hier kunt u genieten van een kop koffie en versnapering.