+31 (0)623287256

Winkelen

Gewoon Mooi

Gewoon Mooi is een unieke winkel in Franeker met een positieve en vrolijke sfeer. Hier vindt u kleding van bekende en minder bekende merken, sieraden, schoenen en cadeaus, maar ook antiek en woonaccessoires. Een leuk weetje: het Blond servies uit onze gezellige ontbijtkamer is gekocht bij Gewoon Mooi.

Wander Wonen

Een woonwinkeltje in Franeker met een gevarieerd assortiment aan woonaccessoires. Zowel nieuw als oud, brocante en vaak met een industrieel randje. Wat Wander extra leuk maakt is hun eigen atelier waar ze onder andere kussens en poefjes maken van hele mooie stoffen.

No. 3 Gifts & Lifestyle

No. 3  Gifts & Lifestyle is een sfeervolle winkel in Franeker en Harlingen met een eigentijds aanbod in fashion, bijou, cadeaus en woonaccessoires. Met leuke, hippe woon- en modemerken is het echt een aanrader voor de vrouw van nu.

’t Schevehuis

In ’t Scheve Huys in Franeker vindt u eerlijke en heerlijke producten zoals vers gebrande koffie, bijzondere theesoorten, exclusieve chocolade, oliën en azijnen, maar ook bijzondere collecties van servies.

Lodewijk Mode

Lodewijk Mode is al meer dan 70 jaar gevestigd in Franeker en een begrip in de regio. Het familiebedrijf is opgesplitst in twee grote modezaken, één gespecialiseerd in damesmode en de ander in herenmode. Tezamen bieden ze 1300 m2 oppervlakte aan mode.

PM Mannenmode

PM Mannenmode is een herenmode speciaalzaak in Franeker. Ze bieden een ruim assortiment aan collecties van grote wereldmerken, afgewisseld met kleinere collecties voor het zakelijke en casual segment.

Oars Kunst en Kleding

Oars is de Friese naam voor Anders. Oars is een gezellige conceptstore voor vrouwen die net iets anders willen dan de standaard trendy mode. Met originele collecties en goed advies is het erg fijn winkelen bij Oars.

Freestyle

Tegenover het Planetarium vindt u de modewinkel Freestyle. In deze ruim opgezette winkel vindt u 400 m2 fashion, jeans en shoes voor vrouwen van in hoofdzaak Nederlandse en Duitse modemerken.